Op zoek naar lavendel aromatherapie?

lavendel aromatherapie
 
Aromatherapie recepten en informatie over etherische olie.
Het handboek bevat meer dan 50 eenvoudige recepten met maar 4 etherische oliën die zeer veelzijdig inzetbaar zijn in het dagelijks leven en een perfecte basis vormen om te beginnen met aromatherapie. Namelijk: lavendel, citroen, pepermunt en tea tree melaleuca.
Lavendel of Lavendula officinalis etherische olie verzachtend en rustgevend.
Modern onderzoek heeft inmiddels ruim 160 werkstoffen in Lavendelolie kunnen vaststellen die als eenheid de geweldige werking van de olie bepalen. Lavendel essentile olie heeft naar de opvatting van therapeuten een zeer brede werking en zij gebruiken het in de aromatherapie o.a.
De Tuinen Essentiële Olie Lavendel De Tuinen / Holland Barrett.
Kijk bij: Hoe zet je JavaScript aan in je browser. Als je pop-ups blokkeert, moet je JavaScript toestaan voor hollandandbarrett.nl. Als je JavaScript aanzet kun je probeer deze pagina opnieuw te laden. De Tuinen Essentiële Olie Lavendel. De Tuinen Essentiële Olie Lavendel 10ml 6.99.
Lavendel etherische olie Aromalifestyle.
Lavendel etherische olie is onmisbaar in de collectie van etherische olien en de perfecte olie voor iedereen die wil starten met aromatherapie. Echte biologische lavendel etherische olie, gedestilleerd van lavendel planten die boven de 600 meter groeien kan je in de Aromalifestyle shop vinden.
Lavendelolie Lavandula Angustifolia Stichting aromatherapie.
Lavendel wordt gekarakteriseerd als midden tot topnoot. Binnen de aromatherapie wordt lavendel gezien als de meest veelzijdige olie. Lavendel beschikt over vele eigenschappen. Zo is lavendel helend bij wondjes, verzachtend in de huidverzorging, licht verdovend bij pijn, ontspannend bij alle vormen van verkrampingen, insecten en parasieten-verdrijvend en regulerend bij gespannenheid.
Lavendelolie De werking en eigenschappen van lavendelolie!
Door deze reden wordt lavendelolie veelal gebruikt bij toepassing van aromatherapie, maar ook als luchtverfrisser en het weren van muggen. Lavendelolie is een olie die doormiddel van stoomdestillatie uit diverse soorten lavendel wordt gewonnen. De bloemen van lavendel bevatten veel etherische olie, voor 1 kg lavendelolie is 100 a 150 kg lavendelbloemen nodig dit is wel afhankelijk van de soort.

Contacteer ons