Meer resultaten voor farfalla etherische olie

farfalla etherische olie
 
Lavendula product overzicht.
Soms zijn voor de productie van een enkele druppel etherische olie honderden planten benodigd. Farfalla staat met haar naam garant voor zeer goede kwaliteit etherische oliën. Uitsluitend natuurlijke oliën zonder verdunning of toevoegingen en de planten zijn overwegend van gecontroleerde biologische teelt of wildverzameling.
Over Farfalla Druantia.
Alle Farfalla producten zijn natrue-gecertificeerd. Dit wil zeggen: geen synthetische parfums, geen synthetische kleurstoffen, geen ingrediënten afkomstig van petroleum zoals parafinnes, PEGs, propyls, alkyls, geen siliconen of afgeleide producten hiervan, geen genetisch gemodificeerde of nano ingrediënten, geen gebruik van elektromagnetische straling en geen gebruik van dierproeven.
Young Living en doTerra Aromalifestyle.
En het verhaal dat de olie niet biologisch certificeerd kan worden omdat deze overal ter wereld vandaan komt bleek niet waar te zijn want Farfalla het merk waar ik nu mee werk en andere merken halen hun etherische olie ook overal ter werdel vandaan en die zijn wel biologisch gecertificeerd.
Etherische olie inwendig gebruiken Aromalifestyle.
De etherische olie van Farfalla is biologisch en kan dus ook inwendig gebruikt worden. Net zoals andere goede merken biologische etherische olie. Maar er zijn een aantal zaken waarmee je rekening moet houden als je etherische olie wilt innemen. Je kunt namelijk niet zomaar alle etherische olie innemen.
Etherische olie kopen Aromalifestyle.
Ik heb voor mijzelf gekozen voor de etherische olie van Farfalla, Omdat ik 100% achter hun bedrijfsfilosofie kan staan en de olie mij erg aanspreekt en aan alle vooraarden voldoet. Hier kan je meer lezen over de bedrijfsfilosofie van Farfalla.
Farfalla edelsteen olie.
Een heel bijzonder product is de Farfalla edelsteen olie. In een edelsteen olie worden de positieve effecten van edelstenen met die van biologische etherische oliën op een speciale manier gecombineerd. Deze olie is ideaal in combinatie met een edelsteen massage, maar ook op zichzelf staand zijn dit heerlijk zachte oliëngeschikt, voor gezichts en lichaamsverzorging, als badolie, of gewoon om lekker van te genieten.
Farfalla roll ons.
Bevat onder meer: Neroli, Lavendel en Sinaasappel etherische olie. De Farfalla roll ons kan je bestellen in de webshop. Je kan ook zelf je eigen roll on maken met jojoba olie en etherische olie naar keuze. Ook hiervoor vind je lege roll ons en olie in de webshop.
Etherische olie composities Farfalla Aromalifestyle.
Maar ook heerlijk voor in je zelfgemaakte soy-wax melts of bad en bodyproducten. Maak je eigen natuurlijke douchegel door een paar druppeltjes van een etherische olie compositie naar keuze aan de Farfalla Kokoszeepbasis geurloos toe te voegen. Etherische olie A-G.
Farfalla Aromalifestyle.
Farfalla Essentials AG is een Zwitsers bedrijf, zij produceren gecertificeerde etherische olie, natuurcosmetica en aromatherapeutische producten. Meer dan 25 jaar terug waren ze het eerste Zwitserse bedrijf dat enkel met biologische ingrediënten werkte. De filosofie van Farfalla is dat er alleen wordt gewerkt met natuurlijke pure ingrediënten uit gecontroleerde biologische landbouw.
Hoe zat het ook alweer? Deel 2: aromatherapie De Groene Vrouw.
Ik gebruik eigenlijk alles van natuurlijkeolie.nl, vind het hele fijne oliën en vooral de shea butter, ik maak daar graag van die romige body butters van en met paar druppels beramot etherische olie erin maar soms ook ander etherische olieen hangt net van mij mood af.

Contacteer ons