Op zoek naar etherische lavendelolie?

etherische lavendelolie
 
Lavendel of Lavendula officinalis etherische olie verzachtend en rustgevend.
Het wordt gezien als een krachtig energetisch tonicum, dat over het algemeen een goed gevoel geeft. Uit het achtergebleven distillatiewater waarin nog resten etherische olie aanwezig zijn wordt het Lavendel hydrolaat gewonnen. Modern onderzoek heeft inmiddels ruim 160 werkstoffen in Lavendelolie kunnen vaststellen die als eenheid de geweldige werking van de olie bepalen.
Lavendelolie Wikipedia.
Lavendelolie is een etherische olie die door stoomdestillatie uit diverse soorten lavendel wordt verkregen. Lavendelolie is een vrijwel kleurloze olie. De hoofdbestanddelen zijn linalool en linalylacetaat. Daarnaast bevat het o.a. terpineen-4-ol, lavendulylacetaat, ocimeen en beta-caryofylleen. Door het hoge percentage linalool kan gebruik van lavendelolie leiden tot een allergische reactie.
Biologische etherische echte Lavendelolie.
Biologische etherische echte Lavendelolie Lavandula Angustifolia. 100% biologische, eerlijke, natuurlijke en echte Lavendelolie! Echte lavendelolie is een van de meest gebruikte essentiële oliën, ook vanwege zijn aangename geur. Aan echte lavendelolie worden ontspannende eigenschappen toegeschreven. Lavandelolie verzacht en kalmeert de huid na insectenbeten.
De Tuinen Essentiële Olie Lavendel kopen bij Holland Barrett.
Bij het gebruik van essentiële olie in pure vorm kan het de huid irriteren. Vanwege deze reden is het advies om een essentiële olie te combineren met een basisolie, meng 2-6 druppels olie met 10 ml basisolie zoals jojoba of amandelolie.
Etherische olie van lavendel voor de zomer: brandwonden, insectenbeten, reisziekte, etherische olie van lavendel, e-gezondheid.be Drupal.
Het gebruik van lavendel wordt afgeraden aan zwangere vrouwen en babys dat geldt trouwens voor alle etherische oliën, maar voor de rest is etherische olie van lavendel onschadelijk, ook voor kinderen. Op heel wat producten staat op" basis van etherische lavendelolie" maar vaak zitten er vooral veel chemische stoffen in en maar heel weinig natuurlijke lavendel.
Lavendelolie gebruik uitleg Lavendel gebruik rustgevend pijnstillend.
Wat uitleg over het gebruik van etherische lavendelolie. Gebruik lavendelolie uitwendig en druppelsgewijs. Gebruik zeker niet te veel want het is sterk geconcentreerd! Lavendelolie heeft vele toepassingen.: De geur van lavendel voert je mee naar het zuiden. Je voelt als het ware de stralende Provenaalse zon.
bol.com Pure etherische lavendelolie 50 ml etherische olie essentiële lavendel olie.
Hier kunt u 50 ml pure etherische lavendelolie bestellen. Wij leveren de lavendelolie in een 50 ml flesje met ingebouwde druppelaar om de lavendelolie te doseren. Eigenschappen van de lavendelolie. Belangrijkste ingrediënten: Linalool, Linalylacetaat. Bewaar etherische oliën op een donkere, koele plek.
Lavendel etherische olie Aromalifestyle.
Het is aan te raden altijd een flesje lavendel etherische olie in de nabijheid te hebben, hoe sneller je het gebruikt als het nodig is des te beter zal de werking zijn. Lavendelolie versterkt de werking van andere etherische olie en kan daarom met bijna elke etherische olie gecombineerd worden.
Orca Bio etherische olie 30 ml lavendel ColliShop.
Biologische etherische lavendelolie van Orca in een glazen flesje van 30 ml. Ideaal voor massage, voor gebruik in bad of voor verdamping. Lavendelolie wordt gedistilleerd uit de bloemtoppen. Deze olie heeft een zeer uitgebreide werking en is een van de meest gebruikte etherische oliën.

Contacteer ons