Resultaten voor etherische olie tegen muggen

etherische olie tegen muggen
 
Essentiële oliën gemengd tegen muggen.
Marque: Laboratoire Soin et Nature Mix van essentiële oliën tegen muggen volwassenen: 25, ml etherische olie van citroen eucalyptus 25, ml essentiële olie van lavendel aspic 25, ml etherische olie van Geranium Egypte 25, ml olie Java citronella essentiële. Waarschuwing: Laatste items op voorraad!
Eucalyptusolie en lavendelolie helpen muggen te verdrijven Mens en Gezondheid: Alternatief.
De werkzame stof die de muggen tegenhoudt is citronella. Een goed middel om muggen te verdrijven is etherische lavendelolie. Deze olie is waarschijnlijk een van de meest gebruikte olie. In Spanje gebruiken de mensen meestal lavendelolie om de muggen te weren.
Citroen eucalyptus olie effectiever dan muggenwerende middel DEET.
In een studie, gepubliceerd in de Journal of the American Mosquito Control Association bron, hebben onderzoekers de effectiviteit van drie verschillende types eucalyptus olie getest tegen muggen die drager zijn van de dodelijke ziektes Anopheles Gambiae en Anopheles Funestus in Afrika.
muggen doTERRA archief Enjoil.
13 juli 2014 Essentiële oliën, Tips en Trucs Essentiële olie, insectenbeten, Insectwerend, insekten, jeuk, kamperen, Mieren, muggen, ongedierte, Spinnen, Vakantie Leonie@Enjoil. Het is weer de tijd voor muggen, insecten en andere kleine beestjes die wij als vervelend, vies en/of irritant ervaren als ze in onze buurt komen of ons zelfs steken of bijten.
Etherische olie tegen muggen.
Toen las ik een artikel over de werking van kattenkruid waarin staat dat etherische olie van kattenkruid werkt 10x beter tegen muggen dan deet. Catnip Repels Mosquitoes More Effectively Than DEET. Het is inderdaad dat kruid waar katten wel heel blij en wild van kunnen worden omdat ze het zo lekker vinden maar muggen blijven ervan uit de buurt!
Etherische oliën tegen muggen Anti muggen Muggen informatie Tegen muggen.
Ook geraniol, een stof in geranium etherische olie wordt gebruikt voor muggen wering. Etherische olie van de citroeneucalyptus is volgens diverse bronnen zeer werkzaam tegen muggen. De frisse citronella-achtige olie bevat kleine hoeveelheden PMD paramenthaandiol, een zeer sterk natuurlijk insecticide.
Etherische olie tegen ongedierte, effectief en goed voor je planten.
O ja, spinnen schijnen ook een hekel te hebben aan pepermunt dus dit is ook de ideale spray om spinnen te verdrijven. Muggen en andere vliegende insecten. Citronella etherische olie, lavendel of tea tree olie zijn een goede afweer tegen muggen en insecten.
Muggen: 8x Muggen Verjagen zonder Gif Gewoon Lekker Groen.
Ik gebruik altijd Toco Tholin. Dit is een etherische olie die je bij elke drogist kan halen en o.a. uiterst effectief is tegen de rot muggen. Of je huid insmeren met een teentje knoflook werkt ook erg goed. caroline 5 oktober 2015 1017.:

Contacteer ons